Vedtægter er det rigtige For min virksomhed?

For alle starte sin egen virksomhed, er en forståelse af business indarbejdelse must. Der er både fordele og ulemper ved at tage dette skridt for din virksomhed, vil du være sikker på, at uanset hvilken side du falder ned på, du vil lave en informeret beslutning, som vil i sidste ende resultere i den blomstrende af dine bestræbelser.

Den første fase i oprettelse af et forretningsobjekt er at beslutte den retlige struktur, det vil tage. Disse strukturer spænder fra enkeltmandsvirksomhed til flere typer af corporation, og den form, du vælger vil i vid udstrækning afhænge af din virksomhed hensigter. En lille virksomhed, ejet af en enkelt person, er generelt køre som en enkeltmandsvirksomhed, og selv om der er par skattefordele til opererer på denne måde, er der også langt mindre papirarbejde er involveret i oprettelse af operationer. Vedtægter er mest egnet til større operation, ejes af to personer eller flere, der ønsker at beskytte deres personlige formue, Nyd et væld af skattefordele og finde nye måder at rejse kapital i fremtiden.

Utvivlsomt, iblanding indebærer advokatomkostninger og tidskrævende papirarbejde, og der er masser af læsning at gøre på hvordan et selskab skal korrekt køres. Der er dog mange fordele forbundet med at forpligte sig til processen. Business vedtægter adskiller juridisk ejer af en virksomhed fra virksomheden selv, at sikre, at personlige aktiver vil blive beskyttet i tilfælde af virksomhed konkurs. Som afskyelige som forestillingen kan være, venner, som være forretningspartnere undertiden falder ind i problemer kan have personlige konsekvenser-business indarbejdelse sikrer, at vil ingen én partner have adgang til en andens personlige egenkapital.

På en anden personlige bemærkning sikrer iblanding, at en virksomhed vil fortsætte med at eksistere efter døden af en partner, selv om der er skridt, der kan træffes for at sikre, at dette sker uden for indlemmelsen nedsat. Vedtægter er imidlertid nødvendig, hvis du agter at skabe kapital til din virksomhed ved at sælge aktier, og mange regering og andre typer af kontrakten udbydes kun til indarbejdet virksomheder.

Vedtægter er en klog beslutning for mange virksomheder, og endnu mange vige tilbage fra at tage de nødvendige skridt, af frygt for den dyre og vanskelige proces med. Det er dog ikke den frygtindgydende udsigt det kan ved første øjekast synes, og der er mange virksomheder, specialist i eksistens til at hjælpe dig gennem processen. Kontakt en af disse i dag for en fuld forklaring af processen og træffe en informeret beslutning om indarbejdelse er rigtige for din virksomhed.

Phillip Russell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top