Hvordan du får dine artikler set af flere mennesker

Som ejer af 6 artikel websteder og 4 artikel blogs tilbyder jeg nogle tips til at få dine artikler set mere. Flere visninger, flere klik, flere penge.

1. proofread din artikel. Læse korrektur på din artikel. Læse korrektur på din artikel. Du ville ikke tro hvor mange stave- og grammatiske fejl jeg se.

2. Følg retningslinjerne for indsendelse. Nogle websteder tillader links i artiklen, de fleste gør ikke. Nogle steder alle 3 links i forfatterens ressource box, nogle tillader kun 1 eller 2.

3. tjekke og dobbelttjekke dine links i ressource boksen. Jeg har set mange gange, hvor HTML-koden er forkert og dit link er ikke klikbare. Jeg ser også forkert formateret HTML, som vil ødelægge siden. Dette er normalt fra ikke afsluttende koder.

4. mange artikel websteder sende automatisk e-mail, der fortæller dig, at din artikel var accepteret. Klik på linket, på websted, og hvis du kan sociale bogmærke din artikel, gøre dette. Dette vil resultere i flere links til dit websted og flere mennesker læse din artikel.

5. Hvis du har en hjemmeside, link tilbage til artiklen bibliotek. Dette hjælper artiklen websted med flere links, som vil i sidste ende resultere i en højere Google side ranking. Dette, igen, vil få flere øjne på dine artikler.

6. Hvis din artikel blev afvist, læse årsagen hvorfor. De fleste af os vil fortælle dig, hvad problemet er. Hvis problemet fortsætter (som at have for mange links) slette jeg blot din konto. Jeg er ikke betyder. Jeg giver mange chancer før jeg sletter kontoen. Please, med alle mine websteder og kigge på hundredvis af artikler daglige, er det frustrerende at se de samme forfattere at overtræde de samme retningslinjer.

7. oprette dig selv som ekspert. De fleste artikel scripts er en indstilling for eksperter. Nogle sæt det på 10 artikler. Nogle sæt det på 200. Bare holde indsendelse

8. hold indsende på en regelmæssig basis. En artikel om dagen eller tre til fem pr. uge.

9. variere din ressource box. Være personable og fortælle en 2 eller 3 sætning historie om dig selv. Ændre dem op til en lille sort.

10. Skriv artikler – ikke reklamer. Jeg modtager mange korte annoncer med tonsvis af links og ingen indhold. Automatisk slettet. Dette er bare en anden form for spam.

Artikel marketing kan være meget indbringende, hvis det gøres ordentligt. Det kan være endnu bedre, hvis du hjælper os artikel directory sites hjælpe dig. Jo mere populære mine websteder er, jo mere dine artikler vil blive set.

Fortæl dine venner til at sende artikler til mine websteder, sociale bogmærke dine artikler og link tilbage til min artiklen mapper.

Jeg ikke beder dig om at klikke noget på mine websteder, købe noget fra mine websteder – bare sende artikler, som søgemaskinerne vil elske og vi vil både gavne fra. Tak.

Phillip Russell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top