Kroppen slidt kameraer forenkle Stealth operationer

Rygsække, solbriller, knapper og baseball-kasketter, hvad gør disse elementer, der alle har til fælles? De er blot nogle af de ting, som kroppen slidt kameraer er skjult i. Selv mobiltelefoner, personsøgere, dag planlæggere, ure og penne kan indeholde de nye typer af miniaturized overvågningskameraer til rådighed for skjult brug. Der er endda en blå denim jakke med en skjult kamera, som bruges af politiet og tv-stationer.

Har du brug at tage Hej kvalitet digitale fotografier i smug? En af de typer af kroppen slidt kameraer, der er et ur, kan tage op til 320 billeder og downloade dem billeder direkte ind i din PC. Der er krop slidt kameraer, der bare ligner en pen, og det faktisk virker hvis du har brug at skrive med det. Disse penne er trådløs og kommer med en ekstern transmitter, der kan være skjult i en lomme eller taske. De kablede versioner af disse penne kan sættes i et videokamera eller mikro VCR.

Hvad hvis du bare ønsker en krop slidt kamera på dig til at tage hurtige billeder for sjov eller hemmelige operationer? Der er krop slidt kameraer, der er mindre end et kreditkort og er faktisk bruges som nøgle kæder. De kan også bruges som en web-cam.

Er du ryger? Med en imiteret cigarettænder, der er faktisk et digitalt kamera, kan du tage fantastiske billeder, enkelt og nemt som disse kameraer har automatisk eksponering. Disse små skønheder kan også bruges som en PC-kamera.

Phillip Russell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top