Gennemsnitlig personlig lånerente – Sådan kvalificerer du dig til de bedste renter på dine personlige lån

Gennemsnitlige personlige lån renter varierer meget afhængigt af din individuelle situation og kredit score. Hvis du er en høj risiko forbruger, kan satsen være astronomisk, så meget som hundredvis af dollars i timen. Hvis du har god kredit, god indkomst, og søger at konsolidere din gæld, kan du sandsynligvis finde en lav rente lån. Desværre, hvis du har dårlig kredit, at finde et anstændigt lån kan være næsten umuligt.

Hvis du er interesseret i at konsolidere din gæld eller opnå personlige lån til en lav rente, skal du først vide, hvad din kredit score er. Der er tre store kreditvurderingsbureauer. TransUnion, Equifax og Experian, der alle bestemmer din FICO-score, som er en numerisk repræsentation af dit risikoniveau med gæld. Disse tre kreditvurderingsbureauer beregner også den gennemsnitlige personlige lånerente samt standardkreditscoreformlen. Hvis du har en score under 500, er det betragtes som “fair” af disse långivere, hvilket betyder, at du vil blive tilbudt en god rente og vilkår, men dine betalinger vil sandsynligvis ikke være så attraktivt som de ville være for låntagere med højere score.

Hvis du ikke har en perfekt FICO score og gerne vil finde en god gennemsnitlig rente, kan du overveje at opsøge finansiering gennem en eller flere af de ikke-bank lån selskaber på internettet. Der er mange hjemmesider, der giver dig mulighed for at udfylde et lån ansøgning online, og derefter långivere sende dig prækvalificerede tilbud. Hvis du kvalificerer dig, har disse lån ofte bedre renter og vilkår end dem, der tilbydes gennem banker. Fordi du ikke behøver at betale ansøgningsgebyrer for at blive prækvalificeret, mange af disse ikke-bank långivere giver bedre rentegarantier end deres bank kolleger. Sørg for at undersøge virksomheden, før du underskriver på den syede linje!

En ting du skal være forsigtig med, er at ansøge om et personligt lån fra en långiver, som du ikke kender. Du kan have stødt på mange forskellige hjemmesider, der hævder at tilbyde personlige lån penge nu, men vær opmærksom på, at mange af dem er faktisk svigagtig svindel. Hvis du finder et websted, som du mener er legitimt, skal du kigge efter kontaktoplysningerne på webstedet. Legitime långivere vil have en fysisk adresse samt et telefonnummer og vil altid have deres kontaktoplysninger let tilgængelige. Kig efter disse oplysninger på websiden, og derefter ringe til nummeret for at kontrollere, at du har at gøre med en rigtig långiver.

Din gæld-til-indkomst-forholdet er en anden vigtig faktor i beslutningen om den rente, du vil kvalificere sig til, når du ansøger om et personligt lån. Långivere er ikke interesseret i din kredit historie, men snarere, hvad deres lån vil få dig ud af den nuværende position, du er i øjeblikket i. Hvis du har en høj gæld-til-indkomst-forholdet, vil du højst sandsynligt betale mere i renter. Så du kan se, hvorfor det er vigtigt at holde din gæld-til-indkomst-forholdet på et håndterbart niveau. Dette vil hjælpe dig med at kvalificere sig til de bedste priser.

Endelig vil den type lån, du får, også påvirke din chance for at kvalificere sig til de bedste renter. De bedste lån er sikret personlige lån, fordi de kræver, at du lægger op en form for sikkerhedsstillelse for at sikre de penge, du har brug for. Hvis du ikke ejer nogen egenskab af værdi, gælder denne indstilling ikke for dig. Du ønsker at kigge efter usikrede personlige lån, hvis du er på udkig efter bedre renter.

Phillip Russell

Back to top