Aromaterapi behandling – alternativ medicin

Gigt havde fru. Thompson jordet i år. Hun havde set flere læger med nogen permanent løsning på problemet. Som en alternativ medicinsk stream, fru. Thomson aftalt at bruge i aromaterapi. Regelmæssig massage med æteriske olier af citron balsam, rose, sort Gran, estragon og Jasmin blev anbefalet. Hun vidner om den positive virkning aromaterapi havde på sin tilstand.

Mange mennesker kan lide fru. Thompson har fundet lindring i aromaterapi behandling. System af aromaterapi behandling anvender aromaer og dufte at helbrede mennesket som helhed. Aromaer og dufte er afledt af adskillige planter og urter. Forskning, der er foretaget på planter og urter fra oldtiden indtil nu har hjulpet bestemme deres terapeutiske fordele. Men mere end en videnskab, aromaterapi er en kunst og indebærer en kreativ tilgang i at gøre specifikke blandinger.

Æteriske olier har en vigtig rolle at spille i aromaterapi behandling. En æterisk olie er essensen af planter stammer gennem en proces, hvorved planter er destilleret gennem damp eller vand. Hvad vi får gennem processen er en koncentreret æterisk olie, hvoraf et par dråber er i stand til at give den ønskede effekt.

En af de første kendte opdagelser af de terapeutiske fordele ved æteriske olier blev lavet af den franske kemiker René-Maurice Gattefossé. Gattefossé er også krediteret med opfandt udtrykket aromaterapi. Da han fik en brænde på sin hånd, stak han ved et uheld hånden i en krukke fuld af lavendelolie. Han var overrasket over at se, at han fik øjeblikkelig lindring og Brænd efterlod ingen ar på sin hånd. Gennem yderligere forskning etablerede han den helbredende kræfter af lavendelolie.

Nogle af de almindelige lidelser hvor aromaterapi behandling er blevet accepteret som en potent løsning er angst, stress eller søvnløshed, Muskuløs ømhed og smerter, hovedpine, eksem, fordøjelsesproblemer, menstruation eller menopausale problemer, osv. Derfor, aromaterapi-behandlinger helbrede fysisk såvel som psykisk.

En fælles respiratory lidelse er astma. Dette er forårsaget gennem kontakt med allergen, efter en trættende træningspas eller infektion. En astmatiker person oplever åndenød, hoste og slim produktion som følge af betændelse eller sammentrækning af bronkier. Betingelsen kan behandles gennem aromaterapi behandling. Olier af nellike bud og citrongræs har erkendt at have anti-inflammatoriske og anti-infektiøs egenskaber. Disse olier samt olier af citron, salvie og angelica kan være meget nyttige til behandling af astma.

Aromaterapi produkter fås i flere butikker, omtalt som aromaterapi butikker. Disse lager præparater fremstillet af urter og planter stammer fra forskellige dele af verden; for det meste, det indiske subkontinent, Mellemøsten og Africas.

Brugen af aromaterapi-behandlinger skal dog strengt præskriptivt. Toiletartikler, som bruger aromaer og dufte, bruger en meget lille mængde af æteriske olier. Derfor er de ikke skadeligt. Som sagt tidligere, er æteriske olier stærkt koncentreret. Hvis en større dosis af det er taget, kan så resultere i irritation eller være giftige, når det bruges med mad eller drikke.

Du tror, at æteriske olier er udvundet fra planter er fri for bivirkninger? Nej, de er ikke. De almindelige bivirkninger af æteriske olier er kvalme, hovedpine osv.

Få hjælp fra en ekspert praktiserende læge på passende behandling for dem, betingelse. Den person, der praksis aromaterapi behandling er kendt som aromatherapist. Han enten vil massage olie på huden eller vil foreslå den relevante metode i brug. Ligesom man ville kontrollere legitimationsoplysninger af læge udøver i moderne medicin, er det vigtigt at vide, om aromatherapist har været uddannet i aromaterapi behandling. En aromatherapist fortsætter på samme måde som almindelige læge. Han får først en detaljeret sygehistorie af enkelt gennem en række spørgsmål om kost, livsstil og sundhed problemer. Det går godt med system af aromaterapi healing hvor hele snarere end en bestemt lidelse anses for behandling.

Phillip Russell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top