300 Procter & Gamble farmaceuter vil miste arbejdspladser

Sidste fredag, meddelte Procter og Gamble Company, at det vil fjerne job beløber sig til tre hundrede fra den multinationale virksomhed farmaceutiske enheder i løbet af sommeren.

Procter og Gamble ikke identificere, hvilke indlæg vil blive fjernet. Udfasningen af stillingerne og andre forbundne aktiviteter finder sted i adskillige måneder og skal være færdige på 30 juni. Nedlæggelse vil sandsynligvis omfatte forskere, forskere og andre tekniske stillinger.

Procter og gambles nedskæringer vil træde i kraft på deres research center er beliggende i Mason City, Ohio. Mason Center har 2,560 medarbejdere og er hovedkvarter for Procter og gambles store virksomheder. Nogle medarbejdere i deres London, Toronto og New York faciliteter vil også blive påvirket.

Tom Millikin, Procter og gambles talsmand, insisterede på, at jobnedskæringer er ikke fordi de var at skære deres omkostninger. Han sagde at det var strategisk træk at holde deres virksomheder blomstrer. Han sagde, at selskabet valgte at forlade forskning på de tidlige stadier af farmaceutiske resultater.

I stedet, Procter og Gamble vil trække sin opmærksomhed på den hurtigere procedure af køb og licensering lægemidler fra andre virksomheder. Ifølge Millikin vil Procter og Gamble hjælpe 4.400 virksomheder involveret i bioteknologi på verdensplan at opdage kemiske forbindelser at vise potentialet men har ikke mulighed for at sælge deres produkter. Trods tab af arbejdspladser siges Procter og gambles skridt til gavn for de indenlandske forskningsvirksomheder, der har udvikle lægemidler i senere faser.

Procter og Gamble vil fokusere på at udvikle stoffer i disse områder – produkter til kvinder, medicin for muskel-og knoglelidelser og gastro-intestinal medicin.

Tidligere underskrevet i denne måned, Procter og Gamble en kontrakt med en farmaceutisk virksomhed, Nastech at udvide og sælge Nastechs næsespray, en kur mod osteoporose.

De 300 videnskabelige arbejdspladser være alvorligt påvirker fremme og udvikling af byen som et center for forskning i biovidenskab. Procter og Gamble er også siges at være Cincinnatis største arbejdsgiver.

Procter og Gamble Fællesskabet består af 98.000 medarbejdere i 80 lande globalt. Det startede som en virksomhed, der fremstiller stearinlys og sæber. Nu producerer det produkter købt af folk i 140 nationer. Produkterne de er kendt for rækkevidde fra bleer, vaskemiddel sæbe, shampoo, kartoffel chips til bar sæber.

Sidste år, er det rapporteret, at Procter og Gamble har allerede planlagt en større reorganisering, som nu resulterede i tusindvis af fyringer og mulige virksomhedslukninger. Dens materiel steg 3 1/8 point efter planer for omstrukturering har optrådt i en New York Times artikel.

Phillip Russell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top